Projects

#jaetaanpad

December 20, 2016

PAD, Positive Attitude Development- Projekti on jakanut joulukuun aikana, neljänä päivänä,

Helsingissä pupu-aiheista korttia. Pupulla on sarvet päässä, hän on yhtä aikaa ujo ja rohkea.

Korttiin voi kirjoittaa vaikkapa ihanat jouluterveiset ja lähettää jollekin rakkaalle. Tai nyt voit viedä asiaa hieman pidemmälle, ota kuva kirjoituksestasi ja jaa #jaetaanpad -tunnuksella hyvää mieltä meille kaikille! Nyt on mahdollisuus ilahduttaa terveisillä ihan kaikkia. Jaetaan jotain positiivista ja välitetään samalla ihan tuntemattomista.

Voit jakaa, mitä kivaa joku on tehnyt sinulle, onko joku ollut erityisen tärkeä, tai poikkeuksellisen ihana? Mikä on sinulle tärkeää? Tai miten sinä olet auttanut muita? Oletko itse saanut kiitosta jostain?

Saitko sinä jonkun ihanan viestin, kuvan tai kortin? Jaa meille kaikille nämä ystävälliset ja kannustavat kirjoitukset.

Eli jaetaanpad = jaetaan Positive Attitude Developmenttia!

Käy tutkimassa vastauksia ja löydät kenties sieltä itsellesi mainion joulutervehdyksen, hyvää mieltä ja loistavia tapoja huomioida muita.

Voit osallistua ihan vaan merkitsemällä lyhyt tai pidempi kirjoituksesi tai kuvasi #jaetaanpad -merkinnällä instagramissa.

Tammikuun puolella voit jatkaa #jaetaanpad -postauksilla: Miten aiot vuonna 2017 olla läsnä muille?

Mikä on se alue, missä lupaat skarpata, kuinka voisit huomioida muita? Itsestään on aina lupa pitää huolta, mutta myös omista rakkaistaan välittämistä on hyvä tuoda esille.

Epäiletkö, että ystävälläsi on mielenterveydenongelmia, mutta siitä ei uskalla kysyä? Voisiko vaan olla läsnä ja käytettävissä toiselle? Miten ei itse säikähdä tai kuormitu liikaa, jos sieltä paljastuukin jotain pelottavaa? Osaisitko siinä vaiheessa ohjata rakkaan ammattiavun piiriin?

Onko helpompaa vaan katsoa sivusta ja pysyä pinnallisessa keskustelussa? Onko aina jonkun muun tehtävä hoitaa asiat?

Hoidatko sinä tänä vuonna omat asiasi? Onko kesätyö hankittu? Jos sinulla on mahdollisuus, niin voitko auttaa ystäviäsi tekemään saman?

Millaisen kuvan, tekstin tai lupauksen näistä aiheista saisi? Miten asiat ihmissuhteissa menisivät jatkossa vielä paremmin?

#jaetaanpad ne kaikille!