Cooperation, Entrepreneurship

Ledarskapspodden, Avsnitt 6

February 7, 2017

Företagande som fenomen och förhållningssätt

I podcastseriens sjätte och sista avsnitt får vi träffa entreprenören och ledaren Johanna Stenback. Hon är varken rädd för att hugga i eller för att hoppa ut i okända vatten. Hon har en enorm passion och hennes energi räcker till för att driva flera olika bolag inom flera olika branscher. Ena foten står stadigt inom kulturbranschen samtidigt som den andra för henne vidare inom andra områden. Johanna är den positiva och sprudlande ledaren som bara genom sin närvaro smittar av sig positiv energi till sin omgivning.

I Ledarskapspodden delar hon med sig av skillnaden mellan att vara anställd och att vara företagare och vilka saker som tynger en ledare, en företagare och en anställd. Hon berättar även om sina mest lyckade stunder och om vad som får henne att fortsätta jobba mot en oviss framtid dag efter dag.

Vi vill gärna höra din feedback, och hur du tänker kring de här frågorna, både som ledare och som medarbetare. Skriv en kommentar här nedan eller tryck på gilla knappen om du delar Johannas tankar och åsikter.

Det här var det sista avsnittet av Ledarskapspodden! Vi hoppas att ni har uppskattat och inspirerats av våra olika ledares tankar och synpunkter. Tack för att ni har lyssnat!

I Ledarskapspodden intervjuar mediealumnen och företagaren Jeanette Harf sex stycken erfarna ledare, som alla kommer från olika branscher. De berättar sin egen historia och reflekterar kring hur de ser på ledarskap.

Varje avsnitt avslutas med att Jeanette sammanfattar diskussionen tillsammans med överlärare Mia Forss, som presenterar olika teorier och hur de kan användas i den egna vardagen.

Lyssna på avsnitt 6 av Ledarskapspodden här nedan, eller bege dig till SoundCloud där samtliga avsnitt hittas!