Cooperation, Entrepreneurship

Ledarskapspodden, Avsnitt 2

January 10, 2017

+3

Att koppla av men inte koppla bort

I veckans avsnitt av Ledarskapspodden kommer vi att träffa Heidi Backman, som är bildningsdirektör i Grankulla. Heidi är en matälskare och naturvän som jobbat så gott som hela sitt liv inom undervisningsbranschen. Hon har en stor framtidstro och är enormt öppensinnad. Heidi spenderar mycket tid på tågbanan mellan Sjundeå och Grankulla. Det är också där som hon får en hel del jobb gjort.

Vi samtalar med Heidi om vad personligheten har för betydelse för en ledare. Hur är en bra ledare? Dessutom talar hon om hur man hanterar olika känslor på jobbet, vad som är okej och inte okej. Heidi delar också med sig av vad hon gör på fritiden för att koppla av även om hon inte kopplar bort jobbet, någonting som de flesta ledare aldrig gör.

Vi vill gärna höra din feedback, och hur du tänker kring de här frågorna, både som ledare och som medarbetare. Skriv en kommentar här nedan eller tryck på gilla knappen om du delar Heidis tankar och åsikter.

I Ledarskapspodden intervjuar mediealumnen och företagaren Jeanette Harf sex stycken erfarna ledare, som alla kommer från olika branscher. De berättar sin egen historia och reflekterar kring hur de ser på ledarskap.

Varje avsnitt avslutas med att Jeanette sammanfattar diskussionen tillsammans med överlärare Mia Forss, som presenterar olika teorier och hur de kan användas i den egna vardagen.

Lyssna på avsnitt 2 av Ledarskapspodden här nedan, eller bege dig till SoundCloud där samtliga avsnitt hittas i takt med att de publiceras!

Foto av Heidi Backman: Jyri Laitinen