Events, Projects

Late Night Tak Show, sändning 3, 11.12.2015

December 9, 2015

+5

 

Vad händer i Helsingfors på veckosluten? Hur stor är egentligen evenemangsutbudet när vädret blir kyligare? Handlar december bara om jul eller finns det mera än så? Bland annat detta diskuteras i Late Night Tak Show, en talkshow som för tillsammans unga studerande och spännande gäster.

I det här avsnittet av Late Night Tak Show har vi komikern, författaren, skådespelaren samt programledaren Ted Forsström, och Lucia Emeritus (2009) Ellen Husberg. Med luciadagen samt Star Wars premiär på kommande kommer detta avsnitt handla om traditioner. Varför har vi traditioner? Vad är skillnaden mellan en återkommande händelse och en tradition? Vad har våra gäster för traditioner?

Ted Forsström:

Forsström gjorde tillsammans med Kaj Korkea-aho det prisbelönta sketchprogrammet Radio Pleppo som sändes i Radio X3M från 2005 till 2007 och fortsatte på Internet. Forsström har sedan 2011 arbetat som programledare i morgonprogrammet Succémorgon med Janne Grönroos. Ted Forsström och Kaj Korkea-aho tilldelades år 2012 Svenska kulturfondens framtidspris för Radio Pleppo, teaterframgången Pleppo Live och Pleppoboken.

http://svenska.yle.fi/profiler/ted-forsstrom

Ellen Husberg:

Ellen var Lucia år 2009. Ellen kommer att berätta åt oss om hur Lucian blir bemött – är det glamour eller blir det till snuskigt skrikeri?

http://svenska.yle.fi/artikel/2009/12/16/lucia-2009-ellen-husberg

 

Gilla även vår Facebook sida, och latenighttakshow på instagram. Tweeta gärna med #latenighttakshow om du har några frågor eller kommentarer angående programmet! Och missade du de förra avsnitten av serien? Första, andra.