Events, Projects, Student Life

Late Night Tak Show, sändning 1, 27.11.2015

November 26, 2015

+7

Vad händer i Helsingfors på veckosluten? Hur stor är egentligen evenemangsutbudet när vädret blir kyligare? Handlar december bara om jul eller finns det mera än så? Bland annat detta diskuteras i Late Night Tak Show, en talkshow som för tillsammans unga studerande och spännande gäster.

I det här avsnittet av Late Night Tak Show har vi Hip-Hop gruppen Green Light District och humorgruppen KAJ som gäster. Vi kommer att diskutera gästernas aktuella projekt och julen, stressen samt köphysterin kring juletid. Vad är årets bästa julklapp? Vilken julsång är gästernas favorit?

Green Light District:

En hip-hop grupp från Helsingfors som startade som en trio men fick i slutet av 2014 en utökning på två personer. Som band strävar de efter att hitta den perfekta kombinationen mellan elektronisk och akustisk hip-hop.

http://www.gldmusic.com

https://www.facebook.com/Green-Light-District

Humorgruppen KAJ:

Den österbottniska humorgruppen KAJ, bestående sv Kevin, Axel och Jakob, har underhållit svenskfinland i många år. KAJ håller på med radio, tv, musik samt uppträdanden med fokus på humor. Just nu är de aktuella med podcasten KAJland vars sista avsnitt sänds nu på fredag 27.11.2015.

https://www.facebook.com/KAJ-163920833636805/?ref=ts&fref=ts

Gilla även vår Facebook sida, och latenighttakshow på instagram. Tweeta gärna med #latenighttakshow om du har några frågor eller kommentarer angående programmet!