Cooperation, Events, Projects

Egilgalan 2015 tackar alla medverkande!

June 5, 2015

Drygt en vecka sedan firades Egilgalan 2015. Nu är galan över och lämnade produktionsteamet med fina minnen och massa ny kunskap. Arbetet som kulturproducentstuderanderna började då vårterminen inleddes har varit en tuff, men lärorik process som gett oss guldvärd erfarenhet. Stämningen då Gloria började packas fullt upp på måndagen den 25.5. kommer alla i produktionsteamet säkert att minnas ännu många år framåt.

Då man ordnar ett evenemang finns det mycket saker som behövs. Först tänker man säkert på själva innehållet av evenemanget och kunskap som krävs, men så finns det också massor med helt konkreta saker som är livsviktiga för att ett evenemang kan förverkligas. Egilgalans produktionsteam vill ge ett stort och varmt tack till alla våra sponsorer som hjälpt oss att få galan i hop!

Street Gastro och Samrat Indian Cuisine tog hand om att hela produktionsteamet, men också artisterna, hosten, dj:n och juryn fick varm och mättande mat. De erbjöd oss läckra och urgoda maträtter och smörgåsar så att ingen behövde känna sig hungrig under hela kvällen. Dessutom erbjöd Kouvolan Lakritsi, Café Da-Ja, Club-Mate och Kaartin Kotikauppa uppfriskande drycker, bakelser, godis, frukter och annan mellanmål så att det alltid fanns något smått och gott att tugga på.

Gloria i sig själv var en fin miljö att ordna en filmgala, men speciellt tacksamma är vår dekorationsteam som fick blommor från Syväsen KukkaInterfloraKukkakauppa Rose-Marie, tyg från PukuStudio och Finlayson som skapade en mysig vårkvällsstämning på Gloria.

Blommor av sponsorerna delades ut även till varje vinnare och Kaken Kehys hjälpte oss med ramar så att varje vinnare fick sin diplom fint och prydligt inramad.Ett stort tack vill vi också ge åt Yrkeshögskolan Arcada och Arcadas Kommunikationsenhet som hjälpte oss på vägen.

Sist men inte minst vill vi att ni alla skall veta att vi hade världens bästa grafiker! Alexandra Westerback som studerar Online Media på Arcada har fixat ihop en urfin hemsida, logon, planscher, vår hela visuella look med tajta deadlines och varit mycket professionell i sitt arbete. Mera om Alexandra och hennes andra arbeten kan ni kolla på hennes hemsida: http://www.frokenalexandra.com/

Allt som allt är vi väldigt glada för att en så stor mängd visade sitt intresse för detta evenemang och ville ge sitt stöd för oss. Ännu en gång; tack!

På vårt Instagram-konto https://instagram.com/kultrf hittas också några bilder på sponsorer som hjälpt oss under vägen.

– Sara, kulturproducenterna