Events, Projects
  • Bild: Aki Roukala, Grafiker: Alexandra Westerback

  • Scifibimboes, foto: Eetu Laine

  • Pintandwefall, Foto: Ringa Manner

Egil-afterparty, den bästa efterfesten i maj!

May 7, 2015

Efter att alla nominerade kortfilmerna visats och de bästa blivit prisade under Egilgalan kommer kvällens firandet inte att ta slut! Då är det dags för den bästa efterfesten i maj: Egil-efterfest!

Under efterfesten kommer festfolket att få njuta av fascinerande live-uppträdanden och Dj’s! På Gloria kommer vi att få se musikgruppen Pintandwefall och Dj-duon Scifibimboes.

Pintandwefall är ett garagerock-band formad av fyra kreisiga tjejer föddes år 2006 i Vanda. År 2007 vann bandet Ääni ja Vimma -bandtävlingen och samma år blev de signade till GAEA Records. Bandet har kommit ut med fyra album: Wow! What Was That, Baby? (2007), Hong Kong Baby (2009), Time is Right for Romans, Baby (2011) och Be My Baby (2013).

Året 2014 spenderade bandet på mammaledighet, men nu är de tillbaka på scenen. För tillfället bearbetar bandet på deras kommande album tillsammans med Risto Yli-Härsilä.

Med ett nytt album på väg kommer vi att få höra både gamla favoriter och helt nya låtar på Egil-efterfesten!

Dessutom kommer Dj-duon Scifibimboes att se till att bra fiilis hålls uppe under hela kvällen! Duon är bekant från t.ex. från Shanghai Cowboy och Tavastian Lauantaidisko.

Biljetter i förväg 7,5 euro och vid dörren 8 euro. Biljetter kan köpas i förväg på vår hemsida www.egilgalan.fi

Länk till efterfest-eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/363233617216345/

Pintandwefall: http://www.pintandwefall.com/

Scifibimboes: https://www.facebook.com/Scifibimboes?fref=ts

– Sara, kulturproducent