Alumni, Entrepreneurship

Vad gör man då man har idétorka

March 11, 2014

+1

Mörkret, alla budgetar, administration, sökande av pengar och slit gav mig idétorka senaste vecka både här på bloggen och i mitt arbete. Men nu är solen och våren här och det känns som att livet och idéerna börjar så småningom komma till mig igen. Jag gav mig en riktig boost i helgen och lyssnade på nytt på Karin af Klintbergs intervju i podcasten Värvet. En intervju som inspirerar mig till att skapa bra idéer och göra bra tv. Att tänka på kärninnehållet, varför jag jobbar med kultur och media, varifrån min drivkraft kommer och för en stund glömma allt slit som som finns runt omkring. För visst har jag ju ett galet häftigt jobb och man måste ju påminna sig om det ganska ofta eftersom vardagslunket så lätt kommer emot.

Lyssna också annars på Värvet. Det är en riktigt bra podcast! Jag gillar det lugna och långa formatet som inte är beroende av en viss längd för en sändningsslot.

Tom var i London på London Bass Guitar Show för ca 1,5 vecka sedan och träffade folk och skapade nya kontakter. Han kom hem med nya coola basister som vill jobba med oss och flera beställningar. Det bubblar i Stenback-företaget…. För 1,5 år sedan hade vi ingen aning om vi alls är intressant på marknaden och nu börjar vi vara ett namn folk känner till inom branschen och folk suktar efter att få testa våra basar. Häftigt!

Nåja, tillbaks till arbetsbordet för nu skall det skrivas mail och göras rapporter för tex. ELY-centralen.

Borde bara få iväg sonen till dagis. Han sitter ännu i sitt rum och leker med lego medan jag sitter framför datorn och jobbar. Vardagslyx, men det rubbar också lätt rutinerna. I vinjettbilden kan ni se vad han byggde.

Ikväll skall jag kolla in min brorsdotters och henne kompisars projekt där dom visar Girls rising på Skafferiet@Ritz här i Vasa till förmån för PLAN. Kom dit ifall du råkar vara i Vasa.