Events, Projects

Sweet Sweat 2015 var en succé!

September 29, 2015

Nu har vi äntligen vilat ut efter en massa planerande och ett stort evenemang där ungefär 250 niondeklassister från Esbo deltog. Vi bjöd på aktiviteter allt från paddling och frisbeegolf till samarbetsövningar och elefantfotboll. Evenemanget gick bra och vi tror att alla deltagare trivdes, hade roligt och svettades åtminstone lite.

Vi fick lite oväntade problem ännu eftermiddagen innan evenemanget då vi fick veta att det fanns vissa dubbelbokningar på några av utrymmen vi skulle använda. Problemen löste vi trots allt ganska smidigt och det fina vädret möjliggjorde att vi kunde hålla flera av aktiviteterna utomhus och ändra lite i tidsplanen.

Deltagarna fick pröva på 15-17 olika aktiviteter och det var full rulle på hela dagen. Vädret var perfekt och glada miner kunde ses överallt. Idrottsinstruktörerna som ordnade evenemanget verkade också trivas och fick utmärkt praktisk erfarenhet under dagens lopp.

Nu väntar endast lite efterarbete av evenemanget och sen är det slut för vår del då vi överlåter projektet för nästa årskurs och hoppas att vi nu har startat en tradition där Sweet Sweat är ett årligen återkommande evenemang.

Vi hoppas att alla trivdes, vi gjorde åtminstone det!
/Matias & Lasse