Events, Projects

Om själva Stafettkarnevalen

May 23, 2014

+3
Dagens tidigare inlägg har handlat om Arcadas studerandes uppgifter här på stafettkarnevalen. Men stafettkarnevalen är ju mycket mer än bara det vi gör här.
Stafettkarnevalen handlar egentligen mest om bra feelis, om gemenskap och kämparglöd. Även om det är en tävling så är det viktigaste att man har roligt och att man är med.
Flera tusen duktiga löpare har övat i månader för det här, för att kunna springa så fort som möjligt och för att växlingarna ska gå bra. Även skolornas hejarklackar har förberett sig och fixat fina dräkter och övat hejarramsor för att heja på lagkamraterna.
Som jag i något av dagens tidigare inlägg har nämnt så behövs det hundratals arrangörer för att allt ska fungera. Men det behövs även lärare samt andra vuxna och såklart elever som springer och hejar för att stafettkarnevalen ska bli av. Det krävs en hel del pengar, tid och energi för det här, men tänk vilket underbart evenemang det här faktiskt är!
Läktaren och springbanan är fulla med barn i färgglada kläder, solen skiner och alla har ett leende på läpparna. Det har varit en bra dag!