Cooperation, Events, Student Life

Karnevalkänslor

May 22, 2015

Nu är Stafettkarnevalen i full igång och entusiasmen strålar! Solen skiner och bara förstärker denna glädje man ser hos människorna som kommit hit. Hejarklacker stöttar sina lag och det finns massor med olika färger och tillbehör på läktaren. Det är roligt att se samarbete, leenden, men också det faktum att eleverna verkligen har lagt tid på att förbereda sig inför Stafettkarnevalen.

Förutom alla tävlingar så finns även det olika tält och aktiviteter, såsom Arcadatältet. Där har vi olika aktiviteter för unga exempelvis frågesport och balanstävling. Efter att man har besökt tältet får man säga sin åsikt genom att lägga småstenar i olika rör, antingen i “gillade” eller “gillade inte” röret. Det märktes redan tidigt på dagen att majoriteten gillade vår tält! I folkhälsans tält har vi organiserat en hinderbana med olika hoppstationer, en tunnel, låga och höga hinder, balansklossar och muskelstyrkeövningar.

Vi som har planerat dessa aktiviteter studerar antingen till idrottsinstruktörer eller fysioterapeuter. Välkommen att hälsa på i våra tält!