Restonomstudenter visar på kvalitet

Jag hade äran att bli inbjuden på restonomstudenternas “slutprodukt” innan de åker iväg på praktik. I kursen “restaurang och matprocess 1” ska förstaårsstudenterna planera en trerätters middag och allt som där ingår.
Gruppen jag var i (det fanns två olika grupper) hade valt medelhavstema. I planeringen ingick allt från inbjudningskort, bordsdekoration till mat, vin och servering. Här följer den fenomenalt genomtänkta menyn.
Meny:
Förrätt
Tapas badabimbadaboom
Vin: Cantina di Custoza – Italien
Huvudrätt
Majskyckling saltimbocca med svamprisotto och tomatsås
Vin: Allora Primitivo – Italien
Efterrätt
Basislika pannacotta toppat med jordgubbar
Måste säga att det var en utsökt middag med fenomenal god service. Mat och vin passade ihop som solnedgången vid en medelhavsstrand. Till och med mina kollegor var trevliga =) för att inte tala om de studenter som fanns på plats.
Nu vet man att de företag som tar emot restonomstudenter från Arcada inte kan bli besvikna.