Education, Student Life

Nya självbetjäningsautomater, nätbetalning och fina bibliotekskort (och annat godis i bibban)

August 28, 2017

  • Nu har blippandet och pipandet i biblioteket tystnat. Alla böcker är RFID-märkta, och vi har införskaffat nya låne- och returautomater. Nu går det smidigt att låna och returnera böcker, då automaterna klarar av att avläsa etiketterna på en hel hög med böcker samtidigt! Automatiseringen förbättrar bibliotekets service och frigör personal till andra uppgifter. Du är välkommen att testa de nya självbetjäningsautomaterna!
  • Vi har också infört nätbetalning via Arcada Finna. (Detta möter ett behov som framkom i den nationella kundundersökningen som gjordes i våras, mer om enkäten i ett senare blogginlägg). Nu är det enkelt att betala bort sina förseningsavgifter också då man inte har möjlighet att besöka biblioteket. Genom att logga in i din profil i Arcada Finna kan du se dina eventuella avgifter och där via också betala bort dem. Instruktioner hittar du här.
  • Och som grädde på moset har vi fått in nya fina bibliotekskort (se bild). Du som ännu inte har lånekort till Arcadas bibliotek, kom och skaffa dig ett!

Håll dig a jour om vad som är aktuellt i biblioteket genom att läsa denna blogg.  Följ oss också  på Twitter

Välkommen till biblioteket!