Education, Student Life

Libguiderna: börja din sökning där!

October 5, 2017

Det finns många vägar som leder fram till den information du behöver då du skriver uppsatser och examensarbeten här på Arcada. Den rakaste av dem är säkert att använda sig av bibliotekets Libguider.

Via Libguiderna hittar du lätt fram till relevanta resurser – både tryckta och elektroniska – enligt ditt studieområde. Du kan läsa e-böcker, söka vetenskapliga artiklar i tidskrifitsdatabaser och dessutom finns länkar till informationsportaler, bibliotekskataloger, instruktionsvideor och mycket annat.

Libguiderna ger dig direkt tillgång till elektroniskt material via Arcadas inloggning och du kommer åt alla resurser på distans och från din egen dator eller surfplatta.

Biblioteket har dessutom Libguider som erbjuder viktiga resurser för språkstudier, hjälper dig att orientera mellan olika leverantörer av e-böcker och ger information om biblioteket vid Diakonia-ammattikorkeakoulu.

Om du har kommentarer om våra Libguider eller om du vill föreslå ett tema för en helt ny Libguide, kontakta oss gärna via mejl på biblioteket@arcada.fi. Din respons är viktig för oss!