Student Life

Välkomna till Inside Arcada!

February 27, 2013

+6

Så var det äntligen dags! Inside Arcada slår upp portarna och ett nytt fönster till Högskolan Arcada öppnas på vid gavel. Bloggen riktar sig till alla er som är intresserade av att följa livet på en modern och framåtsträvande högskola, av att höra våra studenters, alumners och medarbetares egna berättelser från vardagen, av att dela våra framsteg, snedsteg och danssteg. Välkomna!

Räkna inte med att mötas av ett enhetligt innehåll på Inside Arcada. Det är heller inte det som är tanken. Innehållet, sammanhanget och tonfallet i inläggen kommer att vara precis lika varierade som personerna som skriver dem. Under bloggens tak ryms allt från studieliv och intressanta projekt, till diskussioner kring pedagogik och samhällsrelevant forskning.

Och alla ni studenter, alumner och medarbetare som läser det här – håll i minnet att ni givetvis är välkomna att själva blogga på Inside Arcada! Om ni är intresserade och vill veta mer skickar ni helt enkelt ett mejl till inside@arcada.fi, så återkommer vi å det snaraste.

/Arcada Communications