Projects, Student Life

Studentrekryteringskampanjen 2014-2015 blir till!

August 28, 2014

+2

För några veckor sedan, medan sommarvärmen ännu låg tung över Helsingfors, begav vi oss ner i Arcadas multihall för att fotografera studentrekryteringskampanjen för 2014-2015. I år har vi tänkt nytt, fräscht och smart. Vi har tänkt nyfiket och nyskapande, som vi alltid gör på Arcada.

I år är vi extra stolta över att kunna säga att årets studentrekryteringskampanj, så när som på minsta drag med sminkpenseln, är en Arcadaproduktion. Bilderna är tagna av vår alumn Anders Lönnfeldt, som efter sina studier inom film och tv numera är egenföretagare. Som sminkös har vår student i företagsekonomi Leena Junttila fungerat, och våra duktiga bachelormodeller Jessica Blechingberg och Marco Eckhardt studerar till vardags företagsekonomi och international business. Våra mastermodeller Ludde Nylund och Maria Wiik är även de bekanta ansikten i skolan. Ludde fungerar som lärare vid institutionen för kultur och kommunikation och Maria blev i våras utexaminerad fysioterapeut.

Resultatet av årets fotografering ska vi ännu hålla på några dagar, men vi tänkte däremot låta er kika in bakom kulisserna – fyllda av otaliga meter vitt papper, tejp och bra stämning.

Nästa onsdag, när Arcada högtidligt öppnar läsåret 2014-2015 med inskriptionsfest, är de slutliga bilderna redo att presenteras! Stay curious!

/Andréa
Arcada communications