Alumni, Events

Den ljusnande framtid är din

June 19, 2014

+2

Dimissionerna är en av årets höjdpunkter på vår högskola – en dag då man ser mångfalden av Arcadas branscher. Det är framtidens proffs inom kultur, media, idrott, social- och hälsovård, företagsekonomi, turism och teknik som lämnar högskolan för att möta arbetslivet och framtida karriärstigar. Det är dagar som denna som höjer stoltheten för vår högskola och våra duktiga studenter och alumner.

Trots kallt sommarväder är stämningen varm, positiv och glad på Arcadahuset den här junidagen då ett nittiotal studenter utexamineras. Vi får njuta av sång och film varvat med festtal och betygsutdelning. Rektor Henrik Wolff uppmanade studenterna att bevara sin nyfikenhet, framtidstro och optimism också i arbetslivet och inte ge upp trots att arbetsmarknaden är utmanande. Han poängterade att i yrkeslivet finns en klar efterfrågan på professionella, nyfikna och globala problemlösare och konstaterade att Arcadaalumner är eftertraktade. Rasmus Östman, Arcadaalumn år 2010 och entreprenör, välkomnade i sin tur de nyutexaminerade studenterna med i Arcadas alumnnätverk och uppmanade alla att komma i håg att tron på sig själv för en vidare i livet. Det finns inga misslyckanden, det finns bara lärdomar…Det är kloka ord – ord som vi alla ska komma ihåg!

Jag önskar alla våra studenter en skön sommar och våra nyblivna alumner lycka och framgång!

/Gunilla

PS Jag hoppas vi ses i alumnvimlet! Följd oss på Facebook och inside så vet du fortsättningsvis vad som sker bakom kulisserna på Arcada….